Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Нед.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Национал на Италия идва за нова титла в Албена

  12/07/2017

  Национал на Италия идва за нова титла в Албена  Роденият в България италиански национал Нягол Стоянов потвърди участието си в 19-ото издание на Международния фестивал по тенис на маса в кк "Албена", който е с награден фонд 10 000 лева. Той спечели турнира през 2014 година. Традиционният открит турнир за мъже и жени ще се проведе от 26 до 30 юли в в зала "Албена" в черноморския курорт. Преди това, от 22 до 25 юли, ще се състои десетият Международен фестивал за деца, кадети и юноши.


  Стоянов, който е на 30 години, в момента е №150 в световната ранглиста и е втора ракета на Италия. През 2014-а Нягол записа гръмка победа над европейския шампион Димитри Овчаров на Откритото първенство на Белгия. Той е син на многократния шампион на България Иван Стоянов.


  Любопитен факт е, че баща и син са заявени в Оупън турнира и могат да се срещнат в състезанието. Освен в тази категория Стоянов - старши ще играе и при ветераните над 60 години.


  Тенисисти от 13 държави са заявили участие във фестивала. Всички най-добри български състезатели ще играят в Албена, начело с държавните първенци Теодор Александров и Елица Замфирова. Румъния изпраща „Б“ националните си отбори за мъже и жени.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://www.ecoagro.bg/
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg