Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Екип от известни индийски актьори избра Хотел & Спа Фламинго Гранд 5*, Албена

  09/11/2017

  Известен индийски актьор Пауан Калиан

   

  Петзвездният Хотел & Спа Фламинго Гранд 5* в Албена отново стана домакин на известни индийски актьори. Пауан Калиан избра за своят екип гостоприемството на едно от бижутата на Албена, докато тече заснемането на новият му индийски филм. Специално за гостите си хотелът осигури индийски готвач, който да приготви храна по време на престоя им. По-голяма част от екипа, който ще реализира каскади, бойни сцени и гонки във филма е от българи. Един от последните им проекти е хитовия сериал Game of Thrones, където имат ключово участие във всички сцени. Снимките ще се осъществят в село Българеево и нос Калиакра.

   

  Известен индийски актьор Пауан Калиан

   

  За каскадите ще се използват над 20 коли,  като половината от тях ще бъдат тотално унищожени по време на екшъна. Действието на филма се върти около главния герой - Пауан Калиан, който води упорита битка с мафията, за да защити семейството си. Зрителите ще се насладят на истински екшън,  изпълнен с гонки, бойни сцени. Екипът по заснемането му се състои от 120 души. След направата на заснемането в България, следващата дестинация ще бъде Хърватия.

  След Шарук Хан, Пуан Калиан е другата голяма звезда, която избира ваканционно селище Албена, за да настани екипа си. Семейството му са собственици на ФК "Карала Бластърс", където тази година от есента ще играе българската гордост Димитър Бербатов.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.ecoagro.bg/