Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  5 от хотелите на Албена АД получиха сертификат Travelife

  30/11/2017

  5 от хотелите на Албена АД получиха сертификат Travelife

  Хотелите Фламинго Гранд, Парадайс Блу, Гергана, Калиакра и Лагуна Гардън във Ваканционно селище Албена получиха своите сертификати по системата за устойчиво развитие Travelife. Сертифицирането им премина през три основни етапа - Travelife Engaged, Travelife Partner, Travelife Certified. Признанието е награда за постигнатите резултати и огромна мотивация да продължаваме напред и направим Албена чист, „зелен” оазис. За следващият туристически сезон предвиждаме и изграждане на система и съоръжения за оползотворяване на биоразгадимите хранителни отпадъци в комплекса.

  Това е само една от много инициативи, с които в Албена целим да превърнем комплекса в зелено място за почивка на море сред естествена, девствена и непокътната природа.

  Системата за устойчиво развитие Travelife е инициатива създадена през 2007 г., чиято мисия е да налага устойчиви бизнес практики в туристическата индустрия. Над  200 туроператори, сред които са и нашите партньори от TUI и Thomas Cook използват Travelife, за да осъществяват мониторинг върху дейността на своите доставчици на туристически услуги.


  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://www.balchikgardens.com/bg