Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Мирослав Илич посети ваканционно селище Албена за първи път

  08/02/2018

  Мирослав Илич посети ваканционно селище Албена за първи път


  Един от най - популярните сръбски изпълнители Мирослав Илич посети ваканционно селище Албена за първи път. 68-годишният певец остана очарован от природата на родния ни курорт и прекрасната му плажна ивица. Поводът за посещението му у нас бе частно парти, на което той беше специален гост-изпълнител."За първи път съм в Албена. Много хора говорят за вашия курорт.

   

  Все повече приятели от България и сърби идват на почивка тук. В Албена, както и в България, винаги сте били много гостоприемни – тук ми харесва как ме посрещат, настаняват, храната е близка до нашата. Хората са дружелюбни, хубави години имам в България", заяви Илич. Той поздрави страната ни, че като председател на Европейския съюз е поставила сред основните приоритети развитието на Западните Балкани и тяхното членство в Евросъюза. "Това е в интерес и на България и Сърбия, както и останалите държави от Западните Балкани. Преди 11 години България влезе в Европейския съюз. Като външен човек, който посещава държавата ви отвреме навреме виждам, че имате сериозен напредък", добави Илич. Певческата си кариера той започва през 1972 година. Едни от най-известните му хитове са: "Балада о нама", "Зовеш ме на вино", "Поздрави je, поздрави", "Теби", както и дуетите му с Лепа Брена: "Jедан дан живота" и "Волимо се из ината".


  Един от хитовете му е "Божествена жена". Илич научи, че Албена е име на героиня от едноименния разказ на Йордан Йовков. "Готов съм да възпея Албена – превърнала се в символ на българската жена, ако някой напише текста на песента. Това е интересно предизвикателство за мен", посочи още певецът. През 2014 г. Мирослав Илич е част от журито на музикалното предаване "Пинкове Звезде", заедно със Светлана Ражнатович - Цеца, Марина Туцакович, Бора Джорджевич и Харис Джинович.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html