Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Най-известният български футболист в Япония, Илиян Стоянов посети Албенa

  06/06/2018

   Най-известният български футболист в Япония, Илиян Стоянов посети Албенa

   

  Бившата звезда на Левски и Националния отбор на България, Илиян Стоянов посети ваканционно селище Албена. Той от години живее в Япония и има собствена футболна школа, в която под негово ръководство тренират 100 деца. Заедно с неговият партньор от Япония се запознаха с футболната база на Албена и споделиха желанието си някои от отборите на школата им да посетят ваканционното селище, за да се подготвят и да участват в провеждащите се турнири.

  "Спомням си с носталгия времето, когато бях футболист на Левски и участвах в зимния футболен турнир в Албена. В него участваха и отбори като Цървена звезда, Криля Солветотов, както и други европейски грандове. Емоцията и спомените, които имам са просто прекрасни.", сподели Стоянов.

  Гостите споделиха, че са впечатлени от високото ниво на спортната база, чудесните възможности за възстановяване, както и базата за настаняване. От Спортния отдел на комплекса, споделиха и интересната новина, че ръководството на Албена АД смята да възстанови зимния футболен турнир в следващите 2 години.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://www.ecoagro.bg/
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://www.balchikgardens.com/bg