Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  "Албена" отново е домакин на годишната среща на местните власти

  01/10/2018

  „Албена“ отново е домакин на годишната среща на местните власти

   

  "Албена" отново е домакин на годишната среща на местните власти

  В ХІІІ-та Годишна среща на местните власти участие са заявили близо 800 представители на общините, кметове, председатели на общински съвети, заместник-кметове и експерти. От днес до 3 октомври те ще обсъждат различни теми и актуални проблеми - възможностите на общините за привличане на инвеститори чрез развитие на индустриална инфраструктура; актуални аспекти в работата на общинските съвети и секретарите на общини; опазването на обществения ред в общините; превенция и защита при бедствия.

  Организатор на форума е Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Предвидени са и дискусии, посветени на интегрирането на образователната и социалната система в общините, състояние на администрацията и възможностите за модерно управление на човешките ресурси и други. По време на пленарната сесия на 2 октомври е предвидена среща със заместник-министър председателя Томислав Дончев и председателя на Държавната агенция "Електронно управление" по приоритетни въпроси и проблеми в реализацията на електронното управление. В рамките на събитието ще бъде направена демонстрация на действия за превенция и защита при бедствия със съдействието на Столична община.

  Ще бъде организиран и общински тенис-турнир. Традиционен акцент ще е изложението Общинско ЕКСПО'2018 за стоки и услуги за общините, което ежегодно осигурява пряка комуникация между общините, неправителствения сектор и бизнеса. Тази година то ще посрещне над 40 фирми и 8 общини на своите изложбени площи. Гости на XIII-та Годишна среща на местните власти се очаква да бъдат членове на правителството, народни представители, експерти.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://www.ecoagro.bg/
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://www.balchikgardens.com/bg