Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Албена бе отличена, като най-иновативна СПА дестинация

  10/05/2019


  Ваканционно селище Албена с престижно отличие за иновации

  В категория СПА дестинации Албена спечели отличието на 24-тия конгрес на СПА центровете в Европа

  Ваканционно селище Албена  бе наградено с престижното отличие за най-иновативна СПА дестинация  по време на 24-тия конгрес на европейските СПА центрове, който се проведе от 8 до 10 май в Хърватия. Лично главният секретар на Европейската СПА асоциация Чила Мезоси връчи приза на Маргита Тодорова - директор „Маркетинг и продажби"

   


  На територията на комплекса се намират четири СПА центъра на високо ниво, носители на много сертификати за високо качество на предлаганите процедури. Това са „Медика-Албена", „Елементс" (Фламинго Гранд Хотел & СПА), „Senses" (Матирим Хотел Парадайс Блу) и „Ралица" (хотел „Ралица Супериор").

  Слабо известен факт е, че водата в Албена е минерална с естествена температура от около 30оС и оказва положително влияние при справянето с болести на опорно-двигателната и нервната система. Част от предлаганите процедури са с лечебна кал от Тузлата. Съчетанието на уникалния климат и спокойствието на комплекса с професионализма на работещите в „Медика Албена" спомагат за подобряването на здравето и тонуса на гостите и извън летните месеци.

   


  В модерния спа център „Медика-Албена" се предлагат иновативни програми за справяне с различни здравословни проблеми: артрофит, гуна, детокс, режими за алкално хранене, включване на натурални български продукти като кисело мляко, билки и мед са само част от съвременните технологии, които специалистите в Албена прилагат, за да бъдат максимално полезни на избралите комплекса за своята СПА почивка.

  В началото на годината отвори врати и специализираната болница по рехабилитация „Медика Албена", която приема пациенти по здравна каса.

   

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?

  Спокойствие и сигурност 33.0%
  Разнообразна и вкусна храна 24.3%
  Прекрасен безплатен плаж 23.6%
  Уникална природа 13.7%
  Друго 2.7%
  Многообразие на хотелското настаняване 2.7%
  Гласували: 20859
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg