Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Пет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Албена АД участва в международното изложение за лека авиация „AERO" 2017.

  12/04/2017

  Албена АД участва на международното изложение за лека авиация „AERO" 2017, което се проведе в германския град Фридрихсхафен на езерото Констанс от 05 до 08 април.

   

  Изложението беше юбилейно - 25-то поред, с рекорден брой изложители - 707 от 35 страни, над 34 000 посетители и над 600 журналисти от цял свят. AERO 2017  във Фридрихсхафен е най-мащабният форум за иновации в индустрията на ултралеките самолети и планери, бизнес самолети, хеликоптери и електровъздухоплавателни средства, както и в авиониката и поддръжката им.

   

  Тази година участието на Албена АД беше съвместно с РВД - София. Ние представихме летищата „Приморско" и „Лесново", които са собственост на   дружеството. По време на изложението щанда беше посетен от гости на изложението, които вече са ползвали летището в Приморско, а някои от тях и това в Лесново. Други от тях изявиха желание в бъдеще да пътуват до България, като се възползват от услугите, които предлагаме.

   

  Подобни участия дават възможност да бъдат привличани платежоспособни туристи, които могат да пристигат на почивка у нас с частните си самолети. Наличието на добре уредени и стопанисвани летища създава атрактивна ниша за авиотуризъм в България, както и за приемане на бизнесджетове. 

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://www.balchikgardens.com/bg
  http://www.albena.bg/bg/pages/panoramic-flights.html
  http://www.flamingotours.de/de/flight