Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Пет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Албена е готова за Балканиадата по тенис на маса през юни

  17/05/2017

  Албена е готова за Балканиадата по тенис на маса през юни

   

  Генералният секретар на Балканската федерация по тенис на маса Милорад Търповски и президентът на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов посетиха ваканционно селище "Албена". Двамата се убедиха, че комплексът е готов да посрещне всички участници в Балканиадата по тенис на маса за юноши, която ще се проведе от 7 до 11 юни в спортната зала до хотел "Добруджа".


  "Поздравявам домакините за прекрасните условия за провеждането на Балканското първенство. На място се убедих, че всеки един спортист може да се чувства като у дома си. В Дюселдорф ни предстои световно първенство по тенис на маса в края на този месец. Там заедно с представителя на "Фламинго Турс" (дъщерна компания на Албена АД в Германия) Марин Василев ще презентираме това чудесно място, за да може повече федерации по тенис на маса в света да се възползват от подготовка в Албена. Възможностите за настаняване са огромни, а храната е чудесна. Най-важното е, че спортистите се чувстват спокойни. Впечатлен съм от плажа и това прекрасно място. Трябва да има повече турнири по тенис на маса тук", заяви сърбинът Милорад Търповски. От своя страна Стефан Китов засвидетелства своята подкрепа.


  Търповски заедно с президента на родната ни федерация, както и ръководителят на спортния отдел в Албена Руслан Йорданов днес подписаха тристранен меморандум за съвместна работа и за ангажиментите на страните по време на шампионата на полуострова другия месец. 

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.albena.bg/bg/pages/panoramic-flights.html
  http://www.albena.bg/bg/pages/gallery-albena.html