Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


« Обратно

Горещи оферти

Паркирай в Албена

Паркирай за да дишаш в Албена

Къде да паркирате автомобила си, пристигайки в Албена?

Моят хотел се намира в СИНЯ ЗОНА, къде да паркирам?

Можете да стигнете с автомобила до хотела, да разтоварите багажа и пътниците, и в рамките на 30 мин. да напуснете зоната без да заплащате. Оставайки в зоната паркирайте на обозначен паркинг. Преди напускане на зоната с автомобила, валидирайте билета си на рецепция и заплатете 10 лв. еднократно преминаване и престой до 24 часа в СИНЯ ЗОНА.

Моят хотел се намира в ЗЕЛЕНА ЗОНА, къде да паркирам?

Можете да стигнете с автомобила до хотела, сканирайки входния билет на бариерата на зелена зона и да разтоварите багажа и пътниците. В рамките на 30 мин. напуснете комплекса без да заплащате. Не препоръчваме престой и паркиране в екологичната ЗЕЛЕНА ЗОНА, въпреки че имате възможност и е въпрос на Ваше решение. Възможно е сканирайки, получения на входа на Албена билет да влезете с автомобила си в ЗЕЛЕНА ЗОНА и да използвате обозначените паркинги. При излизане от зоната ще трябва да валидирате билета си на най-близката рецепция или автомат за плащане и да заплатите 20 лв. за еднократно влизане и престой до 24 ч. Препоръчваме Ви да ползвате паркинги 1 и 2 в СИНЯ ЗОНА , които са разположени близко до откритата сцена на поляната, пешеходната зона в центъра и плажа. Пешком оттук до центъра на Албена и най-близкия плаж е 2 -5 мин., а ще платите 10 лв. еднократно преминаване и престой до 24 часа в СИНЯ ЗОНА.

Хотелът ми се намира в СИНЯ ЗОНА, паркирах автомобила до хотела, но днес реших да отида с него до плажа, където е ЗЕЛЕНА ЗОНА... какво и как ще трябва да платя?

Вземете със себе си входния билет за автомобила и го сканирайте на входа на ЗЕЛЕНА ЗОНА. Паркирайте на обозначен паркинг. Валидирайте билета преди напускане на зоната на близката рецепция или на автомата за плащане, плащайки дължимата сума. Имайте предвид, че ще трябва да заплатите цялата събрана сума  от престоя на автомобила в СИНЯТА И ЗЕЛЕНАТА  ЗОНА до момента, още преди да напуснете ЗЕЛЕНА ЗОНА!


Отворете картата:

Паркинг в АлбенаПаркинг в Албена

Ще прекарате деня в Албена, пристигайки с автомобил?

Ако планувате да прекарате деня в Албена е най-добре да оставите автомобила си на паркинг Автогара. На входа на Албена се престройте в дясната лента и влезте в паркинг Автогара. Тук можете да останете 30 минути без никакво заплащане. Преди да напуснете с автомобила си, не забравяйте да валидирате билета на автомата за плащане и платите 5 лв. за еднократно влизане и престой до 24 часа. Пешком оттук до центъра на Албена и най-близкия плаж е 10-12 мин. Специално предоставените като комплимент от Албена елекрически шатъли се движат по 2 линии, както следва:

СИНЯ ЛИНИЯ:  до Маритим Парадайс Блу хотел & Спа, Бийч бар Ганвие и плажа пред тях

ЖЪЛТА ЛИНИЯ: до плажа пред хотелите Боряна, Нона, Елица и Мура

Традиционните туристически влакчета (цена на билет 3лв. за възрастен и 2лв. за дете), които също се движат по 2 линии са алтернатива за придвижване в комплекса.


Да запазим Албена такава, каквато е - красива по природа!

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?

Спокойствие и сигурност 33.2%
Разнообразна и вкусна храна 24.1%
Прекрасен безплатен плаж 23.6%
Уникална природа 13.7%
Друго 2.7%
Многообразие на хотелското настаняване 2.7%
Гласували: 20499
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://www.ecoagro.bg/
http://albena.bg/bg/pages/iso.html