Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


« Обратно

Горещи оферти

Плувно училище

Училище по плуване

 


В Албена откриват плувно училище

От 24 май ще се провеждат тренировки на 4 басейна

 

На 24 май в Албена ще заработи училище по плуване. Треньорите ще бъдат от Grand Swimming Trainers - с доказан опит и много международни отличия зад гърба си. Занятията ще се провеждат на 4 басейна: „Маритим Парадайс Блу", „Фламинго Гранд", „Ралица" и „Калиакра". Плувното училище ще работи през цялата година, като в есенно-зимния сезон ще се използва реновираният закрит закрит басейн на хотел „Добруджа".

„Нашата мисия е да помогнем на децата да станат по-здрави, по-силни, по-умни и силни емоции, чрез плувни упражнения" твърдят професионалните треньори, които ще обучават гостите на Албена.

Доказани, одобрени и всеотдайни професионалисти с дългогодишен опит в плувни техники на преподаване, водна гимнастика, гръбначния превенция кривина, обща физическа подготовка на възрастни и деца, както и конкурентна подготовка плуване ще тренират ентусиастите да се докоснат до водните спортове. Сред треньорите са: Никола Арбалиев - многократен републикански шампион по модерен петобой и кандидат за майстор на спорта; Стефи Красимирова - кандидат-майстор на спорта плуване и треньор с повече от 20-годишен опит; Янко Желязков и Живко Георгиев - опитни спасители и инструктори по плуване, с практика в България и чужбина.

Тренировките ще бъдат индивидуални или групови, като сложността ще бъде съобразена с нивото на участниците във всяка група. Те ще се провеждат по график в зависимост от интереса и натовареността на съответния басейн. Часове могат да се запазват на рецепциите на всички хотели, като цените започват от 30 лв. за групови и 60 лв. за индивидуални тренировки. В края на всеки курс, участниците ще получават сертификати за преминато ниво, като са предвидени 6 категории в зависимост от сложността на изучените техники.

Откриването на училище по плуване е част от инициативите, свързани с годината, в която ваканционно селище Албена е Европейски курорт на спорта. В календара от спортни събития на комплекса са включени много професионални и непрофесионални състезания, турнири и тренировъчни лагери.

 


Тренировки по Плуване

  • Еднократна персонална тренировка - 60 лв
  • Карта за 5 персонални тренировки - 250 лв
  • Карта за 10 персонални тренировки - 400 лв
  • Еднократна групова тренировка - 30 лв
  • Карта за 5 групови тренировки - 125 лв
  • Карта за 10 групови тренировки - 195 лв

 


*Посочените цени са с включен ДДС


--

За резервации и нформация:

+ 359 884 904 580
Grand Swimming Trainers

--
Call Center Albena: 0 700 12110

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?

Спокойствие и сигурност 33.0%
Разнообразна и вкусна храна 24.2%
Прекрасен безплатен плаж 23.7%
Уникална природа 13.7%
Друго 2.7%
Многообразие на хотелското настаняване 2.7%
Гласували: 20785
http://www.ecoagro.bg/
http://albena.bg/bg/pages/iso.html
http://www.balchikgardens.com/bg