Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Бургер Бар - Парадайс Блу

Бургер Бар - Парадайс Блу Хотел & Спа 5*

 

Тенденциите в храненето се сменят всеки сезон. Бургерите стават все по-модерни, с все повече вкусове и съставки. Тази храна може да Ви оправи настроението. Хлебче, кюфте от хубаво месо и малко зеленчуци е достатъчно добра комбинация за средата на забързания работен ден, за плаж, пикник, мач и парти някъде навън или дори за семейна вечеря. 

Бургерът може и да не е най-полезният сандвич на света, но със сигурност, приготвен с истински продукти, е много вкусен. Към него може да се добави безалкохолно, добра бира или чаша хубаво вино. Ако никога през живота си не сте опитвали прясно приготвен бургер, елате в "Бургер бара" на Парадайс Блу Хотел & Спа 5*. Ще оцените вкуса на месото от "Black Angus"(Блек Ангъс). Отлично мраморирано, крехко, тънковлакнесто и вкусно - деликатес  собствено производство. Телетата от породите "Абърдийн Ангъс" и "Галовей"  отглеждаме без употребата на лекарства, антибиотици или хормони на растежа в биологично сертифицирана ферма, изцяло на пасищен принцип.

По този начин гарантираме, че произвеждаме едно най-качественото телешко месо не само в България, но и в света. Можете да сте спокойни, както за Вашето здраве, така и за здравето на семейството си. Спазваме абсолютно всички наложени практики за да произведем продукт свободен от всякакви замърсители и химически препарати.

Похапвайки бургер можете да се излежавате на плажа или около басейна. Да гарнирате това гурме преживяване с шоу програмите на откритата сцена на хотела. Всеки понеделник "Музика на живо". Всяка сряда горещи страсти и емоции с  "Латино шоу". В петък танцов спектакъл "Колелото на живота". 

Работното време на бара е от 11:00 до 23:00 часа.
За резервации 0885853279 – Милен Петров

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html