Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Забавления за деца

Албена полага с любов изключителни грижи за своите най-малки гости – децата. За да бъде тяхната ваканция слънчева, весела и усмихната, ние им предлагаме невероятни мигове на смях и забавление на територията на курорта. В нашите детски клубове и градини за тях се грижат професионални възпитатели и педагози. На територията на комплекса има изградени множество детски площадки и мини аква паркове. За децата и техните родители комплексът се утвърди като спокойно и сигурно място за почивка с добре поддържана инфраструктура.


Албена е един от най-красивите курорти за семейна почивка по Българското Черноморие. Широката плажна ивица със ситен пясък и кристално чистото море правят курорта перфектно място за отдих на семейства с малки деца.

На своите малки гости, Албена предлага 21 детски площадки и 15 детски басейна. В централната част на комплекса се намира детското царство за малките пакостници - лунапарк, където децата могат да се радват на пързалки, катерушки, виенско колело, въртележки и др.

По-големите деца могат да се забавляват в новата зала за игри Game Box, която се намира в ресторант "Амелия" и разполага със съвременни и модерни игри. Друга новост в Албена от тази година е първото 6D кино в България.

За удобство на родителите, във всеки хотел се предлага почасово гледане на дете, a за още по-малките има възможност за наемане на baby phone от рецепцията на хотела. Малките гости могат да посещават и детска градина в някои от хотелите, а в All Inclusive клубовете се предлага анимация за деца на различни езици.

В ресторантите има подготвен детски бюфет за малките лакомници. Разполагаме и с детски столчета за по-голямо удобство на гостите.


Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html