Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Спа по нетрадиционна китайска медицина

Chinese massages in Albena

 

Хотел Фламинго Гранд 5*  -  Елементс Спа, Албена
Само в Албена може да съчетаете пълния релакс с грижата за Вашето здраве! Редуцирайте стреса, подобрете метаболизма и повишете имунитета си!

Чжу Гуйлан от Китай
Сертифициран рехабилитатор и масажист с над 25 години опит и клиенти от цяла Европа. Специалист по нетрадиционна китайска медицина, акупресура и билково лечение. Работи с автентични китайски продукти и билки. Помага за ранната превенция на развитието на болести и техните усложнения, максимално възстановяване на заболявания с оглед подобряване качеството на живот на клиентите.

Масаж на цяло ходило - 85 лв/30 мин
На стъпалата се намират над 60 активни зони и точки. Масажът на ходилата въздейства на активните точки, които се намират на стъпалото и по този начин стимулира и балансира общото състояние на вътрешните органи и целия организъм, отнема нервното напрежение и стреса, умората, емоционалната възбуда, подобрява обмяната на веществата и укрепва защитните сили на организма.

Масажът на цялото ходило ще отпусне тялото ви, ще подобри кръвообращението, ще тонизира организма, ще ви избави от стреса и натрупаното напрежение, ще изчисти организма ви от токсините.

Лечебен точков масаж на цяло тяло (акупресура) 125 лв/40 мин

Лечебен частичен масаж (различни зони на тялото) 120 лв/30 минСпоред източната медицина акупресурата нормализира регулаторните процеси в организма и се използва за профилактика и лечение на редица заболявания - артрит, астма, бронхит, хронична умора, травма, настинки, главоболие, мигрени, безсъние, болки в мускулите и ставите и много други.
Точковият масаж може да се използва и за диагностика. 

Антистрес масаж 110 лв/40 мин
Намалява физическия и емоционалния стрес, депресивните състояния, безсънието и тревожността.                                     

Терапия с билкови масла 120 лв/30 мин
Билковите масла притежават противовъзпалително, противовирусно и антимикробно действие. Особено внимание заслужават имуностимулиращите и антиоксидантните свойства на билковите масла.

Моксотерапия 125 лв/30 мин
Терапия след инсулт.

Огена терапия (1 зона) 100 лв/25 мин
Огнената терапия е революция в човешката история - комбинира китайската със западната медицина. Тя е традиционен метод на лечение в китайската медицина за поддържане на добро здраве! Огнената терапия използва физическите принципи на изгаряне на алкохол за производство на топлинна енергия, съчетани със специални билки масло, за да стимулира акупунктурни точки и да подоби  проводимостта през меридианите. Чрез активиране на функциите на органите, кръвта е подхранена и кръвообращението е активизирано, което разсейва патогенните реакции на  тялото към вятър, влага, студ и отрови и регулира Ин и Ян.

Огнената терапия има положителен ефект върху всички видове студено свързани заболявания като ревматизъм, ревматоиден артрит, цервикална спондилоза, кожни заболявания, схващания в областта на раменете, дискова херния, навяхвания, тумори, храносмилателни и гинекологични проблеми и др.

The Fire терапия е безопасна и може да се третира всяка част от тялото!

--

Пакети Китайски масаж:

Антистрес пакет 70 мин / 260 лв
Масаж на цяло ходило + Терапия с билкови масла + Антистрес масаж 

Herbal Healing - тридневен пакет / 345 лв
Ден1 - Терапия с билкови масла
Ден2 - Моксотерапия
Ден3 - Лечебен точков масаж на цяло тяло(акупресура)

Heaven retreat - тридневен пакет / 325 лв
Ден1 - Масаж на цяло ходило
Ден2 - Лечебен частичен масаж(различни зни)
Ден3 - Моксотерапия

Matrix detox - тридневен пакет / 320 лв
Ден1 - Лечебен частичен масаж(различни зони)
Ден2 - Масаж на цяло ходило
Ден3 - Терапия с билкови масла 

Огнена Терапия
Тридневен пакет / 280 лв
Петдневен / 450 лв

 

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html