Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Често задавани въпроси

Как да си направя онлайн резервация ?

Резервирането на хотел в системата се осъществява посредством удобен и достъпен интерфейс. Модулът за резервации се намира в лявата част на началната страница на сайта www.albena.bg, кръстена е „Търсене на хотели”. Процеса на резервиране минава през три последователни стъпки.

  1. В секцията „Търсене на хотели” изберете критериите, които удовлетворяват Вашето търсене.

Трябва да посочите дата на пристигане и дата на заминаване. Датата на заминаване не се таксува като нощувка.Пример : Ако пристигате на 01.08 и заминавате на 11.08 сте резервирали 10 нощувки. За да се изчисли цената на стаята е необходимо да въведете точно броят на възрастните и децата за всяка стая ( според общите условия на Албена АД, деца са лицата които нямат навършени 12 години в датата на пристигането).

След натискане на бутона „Търси” ще бъдете автоматично прехвърлени на първа стъпка от резервационния процес. Тук може да филтрирате резултатите, чрез менюто Ако желаете тук може да нанесете корекции в критериите на своето търсене от секцията в ляво. Резултатите от Вашето търсене са подредени вдясно от секцията с критериите. Там се показва информация за избрания от вас хотел в съответния период, свободните стаи и типа на изхранването, които предлага хотела. След натискане на бутона "Резервирай" преминавате на втора стъпка : Вашите данни

  1. Вашите данни

Тук трябва да въведете име и фамилия, е-mail и телефон.

Трябва да прочетете "Прочетете условията за ползване" и да го потвърдите, чрез маркиране на полето "Прочел съм и съм съгласен с условията за ползване".

След натискане на бутона "Потвърдете резервацията" минавате на третата стъпка : Потвърждение

3. Потвърждение

Тук виждате потрържението с детайлите на резервацията.

Следва да изберете и заплатите резервацията след избор от менюто"Моля, изберете резервациите, които желаете да платите сега и метода на плащане".

Изборът е между плащане през  ePay.bg и чрез банков превод.

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/