Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Общи условия за резервации на сайта на "Приморско Клуб"

 

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Настоящите условия за интернет резервации задължават "Приморско Клуб" ЕАД да осигури заявената и платена от клиента резервация според предоставените от клиента чрез резервационния формуляр данни за: име на клиента, хотел, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

Полето "Забележки" в резервационния формуляр няма задължителен характер за ""Приморско Клуб" ЕАД и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле ще бъдат удовлетворени само при възможност.

В резервацията, под деца се приемат само лицата които нямат навършени 12 години в датата на пристигането.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените в интернет страницата на "Приморско Клуб" ЕАД са брутни с включено 9% ДДС, курортна такса и застраховка. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния хотел.

"Приморско Клуб" ЕАД запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

При извършване на online резервации е необходимо да се заплати цялата сума в момента на резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или най-късно в посочения след резервирането срок по банков път.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена online резервация от страна на клиента, "Приморско Клуб" ЕАД възстановява при поискване заплатената сума, като начислява неустойка в зависимост от периода на резервацията:

Период: 26.06.2017г.-29.08.2017г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

Период: до 25.06.2017г.(включително) и от 30.08.2017г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Чрез банков трансфер

Плащането на цялата сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е необходимо да се изпрати копие от платежното нареждане или вносната бележка на факс: +359 579 62575, като задължително се впише резервационния номер в основанието за плащане.

При електронно банкиране е необходимо да изпратете детайлите на плащането на e-mail: online@albena.bg.

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече интернет резервация, моля уведомете ни на e-mail: online@albena.bg или на телефон: +359 579 62327. При неспазване на това условие, "Приморско Клуб" ЕАД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации!

При резервации с начална дата следващия ден е препоръчително да се избере плащане с дебитна/кредитна карта, тъй като това ускорява процеса на обработка на резервацията.

Настоящите условия важат за всички резервации извършени през интернет сайтовете:
http://www.albena.bg, http://www.primorskoclub.com, http://www.whitelagoon-bg.com.

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с интернет резервации до e-mail: online@albena.bg или позвънете на телефон: +359 579 62327.

За да продължите с резервацията е необходимо да декларирате, че сте запознат и съгласен с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕЗЕРВАЦИИ НА "Приморско Клуб" ЕАД.Информация за търговеца :

Фирма : Албена АД
Адрес : 9620, к.к. Албена, Административна сграда
ЕИН: 834025872

тел. : +359 579 62327

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/iso.html
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://www.balchikgardens.com/bg