Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Пет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Общи условия за интернет резервации на сайта на "АЛБЕНА" АД

Общи условия за интернет резервации на сайта на "АЛБЕНА" АД

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Настоящите условия за интернет резервации задължават „Албена” АД да осигури заявената и платена от клиента резервация според предоставените от клиента чрез резервационния формуляр данни за: име на клиента, хотел, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

Полето "Забележки" в резервационния формуляр няма задължителен характер за "Албена" АД и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле ще бъдат удовлетворени само при възможност.

В резервацията, под деца се приемат само лицата които нямат навършени 12 години към датата на пристигането. Дете под 2 години не се отбелязва като такова в резервационната форма. Информация за него трябва да се отбележи в коментара в края на резервацията.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените в интернет страницата на "Албена" АД са брутни с включено 9% ДДС, курортна такса и застраховка (повече за условията на застраховката може да прочетете тук – Туристическа застраховка ). Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния хотел.

"Албена" АД запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

При извършване на online резервации е необходимо да се заплати общата сума , показана в края на процеса на резервирането. Плащането трябва да се осъществи попосочените по-долу начини на плащане най-късно до показания в края на резервирането срок.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване на целия период или промяна на вече платена online резервация от страна на клиента, "Албена" АД възстановява при поискване заплатената сума, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой на резервацията:

Период: 08.06.2017 г. - 03.09.2017 г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

Период: до 07.06.2017 г.(включително) и от 04.09.2017 г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

В случай на неявяване на госта в хотела и неизползване на резервацията той дължи като неустойка сумата за 2 нощувки за цялата стая . Останалата сума може да бъде възстановена.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента.

В случаи на форсмажорни обстоятелства налагащи отмяна или промяна на резервацията е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателстава. Тогава възстановяването на заплатените суми се договаря.

При възстановяване на заплатени с кредитна или дебитна карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 3 различни начина:

1. По електронен път с дебитна или кредитна карта

Приемани кредитни карти

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

В момента на online резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.

2. Чрез системите за електронни разплащания на EPAY.BG и PAYPAL.COM

При тези плащания сумата се получава от обслужващия сайт и след успешно заплащане, той гарантита Вашата резервация. Албена АД не получава никакви данни за вашите кредитни или дебитни карти.

3.Чрез банков трансфер

Плащането на цялата сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е необходимо да се изпрати копие от платежното нареждане или вносната бележка на факс: +359 579 62575, като задължително се впише резервационния номер в основанието за плащане.

При електронно банкиране е необходимо да изпратете детайлите на плащането на e-mail: online@albena.bg.

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок тя ще бъде автоматично анулирана от системата. При плащане по банков път и не изпратено копие от документа за плащането, резервация ще бъде отказана и премахната от резервационната система.

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече интернет резервация, моля уведомете ни на e-mail: online@albena.bg или на телефон: +359 579 62327. При неспазване на това условие, "Албена" АД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации!

При резервации с начална дата следващия ден е препоръчително да се избере плащане с дебитна/кредитна карта, тъй като това ускорява процеса на обработка на резервацията.

Настоящите условия важат за всички резервации извършени през интернет сайтовете:
е: http://www.albena.bghttp://www.primorskoclub.bghttp://www.whitelagoon.bg , http://www.hoteldesmasques.ch.

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с интернет резервации до e-mail: online@albena.bg или позвънете на телефон: +359 579 62327.

Албена АД поема отговорността за опазване неприкосновеността на личните данни в случаите, в които потребителите предоставят лична информация в сайта или когато използвате нашите онлайн услуги. Повече информация може да намерите тук - Общи условия за ползване и опазване на личните данни.

За да продължите с резервацията е необходимо да декларирате, че сте запознат и съгласен с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕЗЕРВАЦИИ НА "АЛБЕНА" АД.Информация за търговеца :

Фирма : Албена АД
Адрес : 9620, к.к. Албена, Административна сграда
ЕИН: 834025872

тел. : +359 579 62327

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://www.balchikgardens.com/bg
http://www.flamingotours.de/de/flight
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/