Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Общи условия за директни резервации на сайта на "АЛБЕНА" АД

Общи условия за директни резервации на сайта на "АЛБЕНА" АД и чрез Кол Центъра

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Настоящите условия за директни резервации задължават „Албена" АД да осигури заявената и платена от клиента резервация според предоставените от клиента чрез резервационния формуляр данни за: име на клиента, хотел, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

Директна резервецация е всяка резервация направена през основните канали за резервиране в Албена - интернет сайт на Албена - http://www.albena.bg или на телефон на Кол Центъра - 070012110.

Полето "Забележки" в резервационния формуляр няма задължителен характер за "Албена" АД и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле ще бъдат удовлетворени само при възможност.

В резервацията, под деца се приемат само лицата които нямат навършени 12 години към датата на пристигането. Дете под 2 години не се отбелязва като такова в резервационната форма. Информация за него трябва да се отбележи в коментара в края на резервацията.

Интернет резервацията не включва допълнителните услуги, предоставяни от Албена АД, като достъп с МПС и паркирането му на определените за това места /паркинг/ на територията на к.к. Албена.

 

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените в интернет страницата на "Албена" АД са брутни с включено 9% ДДС, курортна такса и застраховка (повече за условията на застраховката може да прочетете тук - Туристическа застраховка ). Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния хотел.

"Албена" АД запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

При извършване на интернет резервации е необходимо да се заплати общата сума, показана в края на процеса на резервирането. Плащането трябва да се осъществи попосочените по-долу начини на плащане най-късно до показания в края на резервирането срок.

Сумите за достъп с МПС и престоя на определените за това места /паркинг/ на територията на к.к. Албена, се определят за всяка календарна година и се оповестяват в сайта на Албена АД към 15 май на същата календарна година.

За потвърждение и приемане на тези общи условия от гостите се приема заплащането на част от цената на резерацията по сметката на "Албена" АД. Това важи за основно за резервации направени през Кол Центъра. 

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване на целия период или промяна на вече платена директна резервация от страна на клиента, "Албена" АД възстановява при поискване заплатената сума, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой на резервацията:

Период: 08.06.2019 г. - 13.09.2019 г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

Период: до 07.06.2019 г.(включително) и от 14.09.2019 г.(включително) - Анулации без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

В случай на неявяване на госта в хотела и неизползване на резервацията той дължи като неустойка сумата за 2 нощувки за цялата стая . Останалата сума може да бъде възстановена.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента.

В случаи на форсмажорни обстоятелства налагащи отмяна или промяна на резервацията е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателстава. Тогава възстановяването на заплатените суми се договаря.

При възстановяване на заплатени с кредитна или дебитна карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 2 различни начина:

В момента на online резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.

1. Чрез системите за електронни разплащания на EPAY.BG и PAYPAL.COM

При тези плащания сумата се получава от обслужващия сайт и след успешно заплащане, той гарантита Вашата резервация. Албена АД не получава никакви данни за вашите кредитни или дебитни карти.

2.Чрез банков трансфер

При разплащане по банков път, моля преведете необходимата сума по следната банкова сметка (в лева):
Уникредит Булбанк
IBAN: BG43 UNCR 7000 10AL BENA 16
BIC: UNCRBGSF
ОСНОВАНИЕ: РЕЗЕРВАЦИЯ  №...............
В ПОЛЗА НА: АЛБЕНА АД

Плащането на цялата сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок.  Като основание за плащане, задължително да се впише резервационния номер.

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок тя ще бъде автоматично анулирана от системата.

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече интернет резервация, моля уведомете ни на e-mail: online@albena.bg или на телефон: +359 579 62327. При неспазване на това условие, "Албена" АД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации!

Албена АД и уеб сайта ни www.albena.bg  прилагат цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставяните данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие. Преносът на информация в глобалната мрежа обаче винаги крие рискове. За най-добри резултати по отношение на сигурността е от значение и поведението на потребителя.

 

Повече информация може да намерите тук - Правила на Албена АД за защитата на личните данни в интернет.


Ако желаете да получавате имейл бюлетини с най-интересните оферти и предложения от Ваканционно селище Албена може да го заявите тук.

 

Информация за търговеца :

Фирма: Албена АД
Адрес: 9620, к.к. Албена, Административна сграда
ЕИН: 834025872

тел: +359 579 62327


Настоящите условия важат за всички резервации извършени през кол центъра и интернет сайтовете на Албена АД:
http://www.albena.bghttp://www.primorskoclub.bghttp://www.whitelagoon.bg .

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с интернет резервации до e-mail: online@albena.bg или позвънете в кол центъра на телефон: +359 579 62327, +35970012110
--

Последна актуализация - 29 януари 2019

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
http://albena.bg/bg/pages/iso.html