Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Какво е промоционален код

Какво е промоционален код ?

Чрез промоционален код (ПК) Албена дава възможност да направите своята резервация с определен процент отстъпка. ПК дава допълнителна отстъпка към отсъпката за резервации през уеб сайта http://www.albena.bg.

Промоционалните кодове могат да бъдат уникални за еднократно ползване или временни за определена промоция. Промоционалните кодове не може да се комбинират с други такива, ранни записвания, специални оферти или отстъпки за корпоративни клиенти.

Всички
акционери на Албена АД получават -10% отстъпка от стандартните цени за настаняване в Албена, но само при условие, че притежават минимум 5 акции. Отстъпката важи за всички хотели.

 

Как да се възползвате от промоционалните кодове на Албена ?

  • Достатъчно е да сте акционер на Албена АД. След като направите резервацията е необходимо да се свържете с оператор на кол център Албена на телефон 070012110 или на тел. 0579 62327, където да кажете номера на резервацията и да потвърдите, че сте акционер на Албена АД. Може да изпратите данните (със сканирана депозитарна разписка) и на e-mail: online@albena.bg.
  • Албена предоставя промоционални кодове по време на различни кампании и специални промоции. За да получавате редовно информация за тях, моля да се абонирате за бюлетин с новини от Албена. Това може да направите на началната страница на сайта - http://www.albena.bg
  • Промоционален код може да намерите и в рекламни промоции на Албена. Всеки код е придружен с описание на отстъпките, които той дава и условията на използването му. Кодовете са активни само по времето на съответната промоция.

 

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/iso.html