Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Спа Център Ралица

 

СПА и УЕЛНЕС ЦЕНТЪР "РАЛИЦА СУПЕРИОР"

Вашия правилен избор за Красота, Здраве, Удоволствие!

Центърът е разположен в едноименния четиризвезден хотел и включва:

Термална зона: Сауна, Парна Баня, Фитнес и Вътрешен басейн с минерална вода.

Зона за терапии: Хидромасажни вани, топлолечение по метода на фангопарафиновите апликации, електролечение - приложение на нискочестотни токове, ултразвук, магнитотерапия, Body Former апарат за естетична грижа на тялото, Масажни кабинети, Козметично студио.

В приятна атмосфера ние Ви предлагаме лечебно-възстановителни и ревитализиращи, таласо- и анти-стрес терапии и програми, естетична грижа за лице и тяло, съобразени с индивидуалните потребности на нашите клиенти.

Природните лечебни фактори като морски климат, минерална вода, натурални биопродукти и опитът на нашите експерти дават възможност за постигане на добри и дълготрайни резултати във възстановяването и превенцията на човешкото здраве.

Нашите предложения на рецепцията на центъра са: Лекарски преглед и консултация 50 лв Отнася се за назначаване на лечебни процедури. Всички лечебни програми съдържат лекарски преглед.

Ценоразпис на предлаганите услуги: тук

Основна информация за клиенти

Спа Ралица Супериор е отворен всеки ден от 8.30 до 17.00

Резервации

Препоръчителна е предварителна резервация на Спа-рецепция. При промяна моля да ни уведомите поне 4 ч предварително.

Начало на Вашите терапии

Моля да се явите 10 мин. преди Вашия термин. За да не се нарушава графика на работа с други клиенти, закъснението Ви се отразява на продължителността на Вашите процедури. Ако Вашите терапии са свързани с водолечение, носенето на бански костюм е препоръчително. Центърът Ви осигурява хавлиени кърпи по време на терапиите.

По време на терапиите

Моля да информирате Вашите рехабилитатори по време на терапиите дали се чувствате комфортно, дали Ви е много топло или студено, дали масажните техники са твърде силни или твърде леки.

Здравно състояние. Консултации

Препоръчително е да не сте употребили алкохол преди Вашата Спа визита. Всички лечебни програми включват лекарски преглед, консултация. Препоръчително е всички лечебни процедури да се провеждат под лекарско наблюдение. Моля да ни информирате своевременно ако имате определени здравни проблеми, алергии или наранявания, които биха се отразили на Вашите Спа терапии. Ако се нуждаете от консултация за останалите услуги, моля обръщайте се към рецепцията. Ще се радваме да участваме във Вашия избор!

Сауна/Парна баня/Вътрешен басейн/Фитнес

Не забравяйте да спазвате указанията при ползване на сауна и парна баня. Пийте повече течности. Не забравяйте, че дълбочината на термалния басейн е 1.60 м. Не е желателно скачането и гмуркането. Ползването на Фитнеса изисква спортен екип и обувки.

Препоръчителна възраст

Деца под 16 години ползват услугите на центъра с придружител.

Заплащане

Заплащането на услугите става на Спа рецепция - в брой, дебитни или кредитни карти.

Загуби на ценни вещи

Ние се надяваме, че по време на Вашата Спа визита, не носите със себе си ценни вещи и пари. Спа Ралица не носи отговорност при евентуални загуби.

Обратна информация

Вашите коментарии и препоръки относно нашата работа са ценни за нас. Моля попълнете нашите анкетни карти, които се намират на Спа рецепцията.

За контакти:

9620 КК Албена, България
Хотел Ралица Супериор
Е-mail: mcmedika@albena.bg
Тел. 0885/853 856
Тел.: +359 579 62230
Факс: +359 579 62505

 

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://albena.bg/bg/pages/iso.html
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html