Френско меню с източни акценти посреща гостите на Marititm Hotel Paradise Blue за Нова година
Този сайт използва "бисквитки"
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме възможности за социални медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за използването на нашия сайт на наши социални медии, рекламни и анализиращи партньори, които могат да я комбинират с друга информация, която сте им предоставили, или които са събрали от използването на техните услуги. Вие се съгласявате с нашите "бисквитки", ако продължите да използвате нашия уебсайт.
Задължителните "бисквитки" помагат за създаването на уебсайт, използвайки основните функции като навигация на страници и достъп до защитени зони на уебсайта. Сайтът не може да функционира правилно без тези "бисквитки".
DenumireFurnizorScopExpirareTip
CookieConsenthttps://albena.bg/Съхранява състоянието на потребителските "бисквитки" в този домейн1 годинаHTTP
PHPSESSIDhttps://albena.bg/Запазва състоянието на потребителската сесия за всички прегледани страници.29 дниHTTP
Статистическите "бисквитки" помагат на собствениците на уебсайтове да разберат как посетителите взаимодействат с уебсайтове, като събират и анонимно отчитат информация.
DenumireFurnizorScopExpirareTip
collectgoogle-analytics.comИзползва се за изпращане на данни до Google Analitycs за устройството и поведението на посетителя. Проследява посетителя през устройства и маркетингови канали.СесияПиксел
_gahttps://albena.bg/Регистрира уникалeн идентификатор, който се използва за генерирането на статистически данни за това как посетителя използва уебсайта.2 годиниHTTP
_gathttps://albena.bg/Използва се от Google Analytics за да ограничи честотата на заявкитеСесияHTTP
_gidhttps://albena.bg/Регистрира уникален идентификатор, който се използва за генериране на статистически данни за това как посетителят използва уебсайта.СесияHTTP
APISID, HSID, PREF, SAPISID, SID, SSIDgoogle.comСъбира информация за това как потребителя взаимодейства с услуги на Google services като Google Maps, Google Calendar, Google+ и др..2 годиниHTTP
NIDgoogle.comСъбира информация за това как потребителя взаимодейства с услуги на Google services като Google Maps, Google Calendar, Google+ и др..6 месецаHTTP
"Бисквитките" са малки текстови файлове, които могат да се използват от уебсайтовете, за да направят потребителското изживяване по-успешно.

Законът гласи, че можем да съхраняваме "бисквитките" на вашето устройство, ако са строго необходими за работата на този сайт. За всички други видове "бисквитки", ние се нуждаем от вашето разрешение.

Този сайт използва различни видове "бисквитки". Някои "бисквитки" се поставят от услуги на трети страни, които се появяват на нашите страници.

Можете по всяко време да промените или да оттеглите съгласието си от Декларацията за "бисквитките" на нашия уебсайт.

Научете повече за това кои сме ние, как можете да се свържете с нас и как обработваме личните данни в нашата Декларация за поверителност.

Френско меню с източти акценти за Нова година

arrowОбратно в Новини
0 Реакции
x
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Резервирай

Петстепенно меню с деликатна комбинация от френски вкусове и техники, и акценти от източната кулинария, ще посрещне в новогодишната нощ гостите на 5-зведния Maritim Hotel Paradise Blue в Албена. Авторският подбор на главните готвачи Живко Стоянов и Христо Узунов започва с тематична салата от домати, домашно кьопоолу, мус от овче сирене с пушен пипер, маринован червен лук, хрупкав Еленски бут, прясно изпечени орехови ядки и поръска от дехидратирани маслини с магданозено песто. Предястието включва традиционен терин от гъши дроб, маринован с емблематичния ликьор Гран Марние, положен върху запечен козунак, поширана круша с анасонов аромат и пюре от вишни за балансиране на вкусовете. Комбинация от свинско и пилешко месо е акцентът в основното ястие, с филе миньон и крокет, гарнирани с пюре от грах, арабски хумус със зеленчуци брюноаз и грейви сос със сушени сини сливи. Велурен мус от бял шоколад с малини и шампанско, върху бадемов кръмбъл и крем Патисиер с кардамон и бурбонска ванилия, ще сложи сладкия завършек на вечерта. За гостите е предвидено също следястие с интерпретация на домашна баница с късмети, както и селекция от алкохолни напитки, произведени от градините на ваканционното селище.  

С 5 степени е и менюто на шеф Иван Георгиев в другия 5-звезден хотел в комплекса Flamingo Grand. Кулинарното преживяване в новогодишната нощ ще започне със салата от розови домати, фризе и валериана, с мантия от билков винегред, гриловани тиквички, печен пипер със сирене Филаделфия, пъдпъдъчи яйца и пясък от маслини с цвекло. За предястие е предвидена панакота от гъши дроб, с конфи от червено грозде и чипс от козунак. Върхова точка в селекцията заема основното ястие от кралски котлет с манатарки, бекон и френски сирена, в компанията на картофен тарт, сушени домати, кореноплодни зеленчуци и сос Бордо. Преди десерта гостите ще бъдат изненадани със селекция от български сирена и мезета, а сладката част от менюто включва изкушение от маскарпоне и малини, шам фастък, брауни мус, с пухкав сняг от чист белгийски шоколад.  

Ранни резервации за празничните дни с 10% отстъпка Maritim Hotel Paradise Blue приема до 30 ноември, а капацитетът на Flamingo Grand Hotel & SPA вече е запълнен. Допълнителени комплименти за гостите са безплатното зареждане на електрически автомобили в рамките на престоя и достъпът до SPA и Wellness центровете на хотелите. За музикалното настроение ще се погрижат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Силвия и Теди Кацарови, народните певици сестри Диневи и латино-джаз групата Free4All.

Подобни статии
Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
Абонирай се