Сватби
Открий мечтаното място за вашия специален момент

Времето
в Albena.bg
02-partly-cloudyВремето15°
water-tempВода22°
x
допълнителна информация
лична информация
споразумение за поверителност

Напред
x
Избери
  • Конференция
  • Конгрес
  • Семинар
  • Симпозиум
  • Уъркшоп
  • Изложение
Изпрати запитване
Резервирай

Сватба в Албена

Мечтаете за романтична морска сватба или грандиозно тържество с много гости. За елегантна и изискана обстановка, разнообразно меню и специално отношение. Албена е отговорът за всички желания.
Уникална природа, чист въздух и безкрайни възможности за организиране на вашия специален ден е нашето предложение. За нас ще бъде чест, да смe домакин на Вашата сватба и да Ви подкрепяме в цялостния процес на организиране на тържеството!

Сватбена церемония

Плаж Албена или градината „Розариум”

На територията на ваканционно селище Албена , може да бъде организирана гражданска церемония от длъжностно лице от Община Балчик. Церемонията е легитимна и е на български език. Има възможност за организиране на неофициална церемония, която да бъде водена от артист, който да подготви индивидуално слово - сценарий, а длъжностното лице само да потвърди брака. Има възможност и за организиране на църковна венчавка. А ако мечтаете за церемония на плажа, сте на правилното място.

Сватбен коктейл

Тераса басейн Парадайс Блу или Бийч бар Ганвие

Ако гостите желаят, може да се организира сервирането на разхладителни напитки преди церемонията – пресен 100% сок от ябълка, круша и череша, произведени от плодове от градините на Албена, безалкохолни, летни коктейли, сангрия, кафе и т.н. Наздравицата идва след церемонията и включва чаша вино „Геранеа”, произведено от Лозовите масиви на Албена и солени хапки.
В зависимост от предпочитанията на клиента, менюто на бюфета може да бъде променено или допълнено.

Сватбена вечеря

Зала Сий е подходяща за тържество при до 250 души. Разположена е в хотел Maritim Hotel Paradise Blue 5*  и предлага уютна и просторна атмосфера и перфекто обслужване.

Зала Ара е подходяща за тържество, при по малък брой гости – до 100 души. Разположена е в хотел Flamingo Grand Hotel & SPA 5*  и предлага уютна атмосфера и перфекто обслужване.

Плажен бар Ганвие е на крайбрежната ивица, а менюто е на бюфет. Подходящ е за ”after party” след 00.00 ч.

Изпратете запитване за други актуални предложения на избраната от Вас дата!

 

Допълнителни услуги

 • Предложения за изработване на сватбена торта - след предварителна заявка

 • Такса Паркинг: актуална за периода

 • Настаняване: Цените за настаняване включват 9 % ДДС, застраховка и туристически данък. Изпратете запитване за настаняване на вашите гости.

+359 579 62421 || +359 885 853 084Конгресен център
отвори форма за контакт
затвори
Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
Абонирай се