Авторска кулинария посреща гостите на Албена за Нова година
Този сайт използва "бисквитки"
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме възможности за социални медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за използването на нашия сайт на наши социални медии, рекламни и анализиращи партньори, които могат да я комбинират с друга информация, която сте им предоставили, или които са събрали от използването на техните услуги. Вие се съгласявате с нашите "бисквитки", ако продължите да използвате нашия уебсайт.
Задължителните "бисквитки" помагат за създаването на уебсайт, използвайки основните функции като навигация на страници и достъп до защитени зони на уебсайта. Сайтът не може да функционира правилно без тези "бисквитки".
DenumireFurnizorScopExpirareTip
CookieConsenthttps://albena.bg/Съхранява състоянието на потребителските "бисквитки" в този домейн1 годинаHTTP
PHPSESSIDhttps://albena.bg/Запазва състоянието на потребителската сесия за всички прегледани страници.29 дниHTTP
Статистическите "бисквитки" помагат на собствениците на уебсайтове да разберат как посетителите взаимодействат с уебсайтове, като събират и анонимно отчитат информация.
DenumireFurnizorScopExpirareTip
collectgoogle-analytics.comИзползва се за изпращане на данни до Google Analitycs за устройството и поведението на посетителя. Проследява посетителя през устройства и маркетингови канали.СесияПиксел
_gahttps://albena.bg/Регистрира уникалeн идентификатор, който се използва за генерирането на статистически данни за това как посетителя използва уебсайта.2 годиниHTTP
_gathttps://albena.bg/Използва се от Google Analytics за да ограничи честотата на заявкитеСесияHTTP
_gidhttps://albena.bg/Регистрира уникален идентификатор, който се използва за генериране на статистически данни за това как посетителят използва уебсайта.СесияHTTP
APISID, HSID, PREF, SAPISID, SID, SSIDgoogle.comСъбира информация за това как потребителя взаимодейства с услуги на Google services като Google Maps, Google Calendar, Google+ и др..2 годиниHTTP
NIDgoogle.comСъбира информация за това как потребителя взаимодейства с услуги на Google services като Google Maps, Google Calendar, Google+ и др..6 месецаHTTP
"Бисквитките" са малки текстови файлове, които могат да се използват от уебсайтовете, за да направят потребителското изживяване по-успешно.

Законът гласи, че можем да съхраняваме "бисквитките" на вашето устройство, ако са строго необходими за работата на този сайт. За всички други видове "бисквитки", ние се нуждаем от вашето разрешение.

Този сайт използва различни видове "бисквитки". Някои "бисквитки" се поставят от услуги на трети страни, които се появяват на нашите страници.

Можете по всяко време да промените или да оттеглите съгласието си от Декларацията за "бисквитките" на нашия уебсайт.

Научете повече за това кои сме ние, как можете да се свържете с нас и как обработваме личните данни в нашата Декларация за поверителност.

Авторска кулинария посреща гостите на Албена за Нова година

arrowОбратно в Новини
0 Реакции
x
лична информация
споразумение за поверителност
Напред
x
Резервирай

Авторски кулинарни предложения ще посрещнат гостите на ваканционно селище „Албена“ в новогодишната нощ. 5-степенните менюта се отличават с богата палитра от вкусове, техники и акценти, събрани под знака на висококачествените местни продукти, произведени в стопанствата на комплекса.

Екипът на Живко Стоянов и Христо Узунов – главни готвачи в 5-звездния Maritim Hotel Paradise Blue, поставят акцент върху основното ястие. Изтънченият фюжън балотин от деликатно свинско месо Дюрок и филе от царевично пиле, ще бъде допълнен с източни акценти – глазирани гъби Шимеджи и едамаме с масло, заедно с пюре от пащърнак и Портвайн сос. Салатата в менюто е вдъхновена от есенните богатства на градината, включваща букет от салатки, комбиниран с лимец, сушени плодове, запечени тиква, цвекло и ядки пекан, с винегрет от нар, допълнена с пушена патешка пастърма. Предястието внася едновременно полъх от север и юг, с маринована сьомга с цитруси и водорасли Нори, бърза туршия от репички, крем от авокадо и каперси. Десертът е класически – ефирен къпкейк, полят с нежно топящ се белгийски шоколад. А преди него гостите ще опитат традиционни български деликатеси и френски сирена, както и новогодишна баница с късмети.

За основното си ястие шеф Иван Георгиев – главен готвач във Flamingo Grand Hotel & SPA 5*, е избрал телешки Black Angus джолан, подправен с трюфел и положен върху зеленчуково ризото, крем от печен лук и сушени сливи, мачкани лилави картофи с пушен пипер меланж. Салатата ще пренесе гостите в южна Гърция със слънчеви розови домати, маслинова тапенада, хрупкави тиквички, конкасе от патладжан и печени чушки, обвити в мантия от маслиново песто и мус от сирена. Предястието включва маринована сьомга в азиатски стил с перли от червен и черен хайвер. И тук гостите ще разчупят топла баница с късмети, а десертът ще впечатли с елегантно съчетани вкусове на ванилия и шоколад.

Офертите за двата хотела във ваканционното селище включват още настаняване на база закуска и вечеря на блок маса, аперитивен новогодишен коктейл, подбрани напитки в новогодишната нощ, брънч в първия ден от годината, както и възможност за детско и вегетарианско меню при заявка. В пакетите са включени и безплатно използване на СПА зоните, захранвани с минерална вода от изворите на Албена, анимационна програма за децата, релакс зони, фитнес. За музикалната програма на 31 декември ще се погрижат Орлин Павлов и Таня Боева. Страстите допълнително ще нажежат музикантите от българската латино група Del Padre, завладяваща публиката с емоционални фламенко и фюжън изпълнения. На 1 януари за гостите ще пее звездата Папи Ханс, представящ едни от най-известните парчета от родната поп сцена.

Подобни статии
Получавайте последните новини и оферти направо във вашата пощенска кутия
Абонирай се