Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Нед.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Хотел Парадайз Блу беше домакин на фотографска изложба

  28/08/2017

  80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II

   


  От 24 до 26 август, в най-новия и модерен 5 звезден хотел Парадайз Блу, гостите на Албена имаха възможността да разгледат забележителни фотографии, свързани с живота на Н.В. Цар Симеон II. Експозицията'Осемдесет години, 80 фотографии, 80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II" беше част от културните мероприятия по случай рождения ден на Албена.

   

  80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II

   

  Изложбата беше открита от Н.В.Пр. Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан с Молебен за здраве и дълголетие на Негово Величество Царя, с Водосвет и прочуствено Архиерейско слово. Гостите бяха приветствани и от г-жа Анелия Атанасова - народната представителка в две народни събрания. За новозаветната роля на Царя и за изложбата разказа авторът и кураторът д-р Тошо Пейков. За доброто настроение на гостите се погрижиха красивите момичета от ансамбъл "Добруджанка" от Народно читалище "Васил Левски" - Балчик. Те изпяха част от най-известните български народни песни.

   

  80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II

   

  Организатори на изложбата са Движението за национално възраждане "Оборище“ и Българският Национален Фронт с председател господин Огнян Тасов. Експозията ще бъде представена в страната и чужбина.

   

  80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg
  http://www.ecoagro.bg/