Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  "Албена" АД взе участие в изложение "Дестинация Варна"

  01/12/2017

  Албена с награда за цялостен принос към развитието на туризма

  "Албена" АД взе участие в състоялото се във Варна изложение "Дестинация Варна", като представи актуалните си предложения за есенно-зимния сезон, а гостите на изложението имаха възможност да си закупят пакети за Нова година или за Спа брънч в хотел Фламинго Гранд & Спа на специална цена.


  Албена с награда

  В рамките на изложението бе и презентацията "Албена - Дестинация за четири сезона", с всички нови възможности за почивка и развлечения за своите гости. Акцентът бе възобновената възможност за целогодишна почивка в петзвездния Фламинго Гранд Хотел & Спа в Албена. Прекрасния Спа център с басейн, изградената топла връзка с "Медика" - най-добрия медикъл спа център в България за 2017, заедно със здравословните и вкусни гурме специалитети на главния готвач са на разположение на гостите сега и през цялата година. Търсените от гостите медицинските и спа програми "Артрофит" и "Гуна" (терапията с уникален апарат за безболезнено въвеждане на колаген в тъкани и стави) се предлагат също вече целогодишно на гостите на Фламинго Гранд Хотел & Спа.


  Албена с награда

  През 2018 ще продължат усилията на Албена в развитието на устойчив туризъм като част от зелената мисия на селището, като увеличи алтернативните средства за транспорт (ескалатори и електрически транспортни средства) с цел  намаляването на вредните емисии на въглероден двуокис на територията на комплекса.

  На Бала на туризма, организиран в рамките на изложението, "Албена" АД бе наградена за цялостен принос към развитието на туризма.

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://www.ecoagro.bg/
  http://www.balchikgardens.com/bg