Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Пет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Хотел „Боряна” е отличен за трета поредна година от Holidaycheck

  07/03/2017

  Хотел „Боряна” бе отличен с престижната награда „HolidayCheck Award 2017” от HolidayCheck, като един от най – популярните хотели в света. Наградата я получават само избрани хотели от целия свят, които са преминали през стриктни проверки и проучвания. Хотелът е постигнал отлични резултати и се нарежда сред най – добрите в категориите „ Морски хотел”, „Хотел на плажа” и „Хотел с пързалки”.

   

  За трета поредна година хотел „Боряна” печели наградата на HolidayCheck. Тазгодишните му резултати бележат ръст и той получава 93% оценка за задоволеност от гостите си и 5,3 от 6 оценка от коментарите им. Тези оценки са по – високи спрямо изминалите години и показват, че усилията на колектива не остават незабелязани, а напротив бележат отличия. Наградата е поредното международно признание и доказателсво за високото ниво на обслужване и възможности, които предлага ваканционно селище Албена.

   

  HolidayCheck е най – големият онлайн немски портал за организиране на пътуване и почивка, който оперира с TÜV. Нарежда се в топ 3 на немските туристическите агенции с онлайн портали за 2016 г. По последни данни за един месец сайта се посещава 14,27 милиниона пъти, генерира 102 680 000 импресии на страници и има 4,53 милиона уникални потребителя. Сайта е с близо 7 милиона отзива (07/2016), няколко милиона споделени потребителски снимки и видеа, които предоставят информация за над 500 000 хотела.


  Holiday Check Boryana Award 2017

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://www.albena.bg/bg/pages/gallery-albena.html
  http://www.flamingotours.de/de/flight
  http://www.albena.bg/bg/pages/panoramic-flights.html