Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Спорт

Спортна база "Албена" - Бьлгария е една от най-големите спортно-възстановителни бази в тази част на света. Прекрасната комбинация от професионални спортни съоръжения, модерни хотели с високо качество на обслужване, вьзможности за СПА и прекрасно сьхранена природа прави Албена притегателен център за любителите на спорта от много националности и всички вьзрасти през всеки сезон от годината.

Спорт в Албена

По разнообразие и вьзможности Спортна база "Албена" достойно съперничи на спортните бази в Анталия, Кипър и Западна Европа, а по сьотношение качество-цена е безспорен победител. За всяко спортно сьбитие в Албена се грижи екип от опитни специалисти.

Албена предлага богат избор от над 42 спорта, които могат да се упражняват от любители и професионални състезатели и отбори. Ежегодно се организират световни, европейски, балкански и национални първенства. Арена на спортните прояви е уникална мултифункционална зала. Комплексът разполага със 7 футболни стадиона, игрище за хокей на трева, 13 открити и 3 закрити тенис корта, 21 открити и 4 закрити басейна, както и множество възможности за практикуване на водни спортове. На територията на курорта функционира елитна конна база и ежегодно се провежда международен турнир по конен спорт. Близо до Албена са разположени 3 голф игрища „Блексирама”, „Лайтхаус Голф Ризорт” и „Тракийски скали”. На играчите на голф, които пристигат на почивка в България, Албена предлага 5-звездно настаняване. Занимава се и с организацията на тренировки и участия в провеждащите се голф турнири.

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/