Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Пет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


« Обратно

Горещи оферти

Новости за 2018

НОВО В АЛБЕНА ЗА СЕЗОН 2018  

 

Новости в Албена

 

 

Подобряваме комфорта на хотелите в Албена

Вдъхваме нов живот на един от най-обичаните хотели на плажа - Добротица. Само на метри от морето, с модерен дизайн на хотелските стаи, асансьори и обновен ресторант хотел Калиакра маре 3*** ще посрещне първите си гости през пролетта на 2018 година.

С нова 4-звездна хотелска част ще зарадваме гостите на PrimaSol Ралица Супериор. Реновирането на стаите в хотел Лора ще предложи високо ниво на комфорт в една от най-спокойните зони на комплекса.  

С 4-звезден комфорт ще изненадаме и гостите на 27 обновени Вили PrimaSol Ралица Акваклуб. Вилите предлагат перфектни условия за спокойна семейна ваканция, благодарение на локацията си в естествен парк, само на минути разстояние от всички удобства в хотел Ралица и Аквапарк Аквамания.

Нова визия на фоайето и подобрени хотелски стаи ще имат хотелите Лагуна Гардън 4**** и Лагуна Бийч 4****.

С нов дизайн на ресторанта ще изненадаме гостите на хотел Вита Парк 3***.

Поставяме акцент върху 5-звездните продукти на Албена - хотел Фламинго Гранд 5***** стартира целогодишна програма с уникални възможности за СПА, балнео и спортен туризъм. Новото бижу на Албена - Paradise blue 5***** постави нови стандарти за лукс и ексклузивно обслужване, което бързо го превърна в хотел за ценители.


Създаваме нови изживявания

Продължаваме развитието на Аквапарк Аквамания, който се нареди сред 20-те най-добри водни паркове в Европа в последното класиране на TripAdvisor.

Уникална за България детска зона с водни атракции е само част от разширението на парка за лято 2018. Проектирани от канадския лидер на пазара ProSlide новите съоръжения ще увеличат капацитета на Аквамания с 1 000 гости.

Ком 3*** е четвъртият хотел, който става част от голямото семейство на Акваклуба. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus. Новият продукт в Ком включва също подобрения в хотелските стаи и ресторанта.  

 

Поставяме спорта на първо място

Нов открит басейн с олимпийски размери ще допълни възможностите за спорт в Албена. Съоръжението ще бъде разположено в парковата част на комплекса, в близост до хотелите Алтея и Панорама и ще отговаря на всички стандарти на FINA за провеждане както на тренировки, така и на водни състезания от международен ранг.

Тенис център ще продължи успешния си международен календар от събития, сред които Royal Cup през юни, в който взеха участие състезатели от над 15 държави.

В модерния център за езда гостите на комплекса могат да усвоят тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, а най-романтичните сред тях да опитат разходка по плажа преди залез слънце.    

 

Следваме нашата зелена мисия

Продължаваме да инвестираме 1 Евро от всяка нощувка в Албена в "зелени" проекти.

Защитаваме биоразнообразието в резерват Балтата и съхраняваме чистотата на плажа и морската вода. Произвеждаме 50% от пресните плодове, зеленчуци, сок и вино в нашите градини. Управляваме отпадъците чрез уникалната инсталация за производство на биогаз от органични отпадъци, която създава чиста зелена енергия.

Ограничаваме вредните емисии във въздуха чрез лимитиране на трафика на автомобили в комплекса. Създаваме нови паркоместа, но и сигурни пешеходни зони.

Използваме еко алтернативи за вътрешен транспорт - електрически коли и автобус. Монтирахме първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа. В началото на сезон 2018 ще бъде монтирано и второ съоръжение, с което ще бъде осигурено постоянно движение в двете посоки.

Ще увеличим дела на използваната енергия от възобновяеми източници чрез изграждане на нови соларни панели в четири от хотелите ни. Работим по разширяване на мотиноринга на енергийната ни система.

Инвестираме в мониторингова система за намаляване на загубите на питейна вода и система за оптимално поливане на парковите пространства.

Като резултат 5 от хотелите в Албена - Paradise Blue, Фламинго Гранд, Калиакра, Гергана и Лагуна Гардън ще бъдат сертифицирани по програмата за устойчиво развитие TraveLife.

 

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://www.flamingotours.de/de/flight
http://www.balchikgardens.com/bg
http://www.ecoagro.bg/