Albena contacts+359 700 12 110 8:30-17:00 (auf dem Preis eines Standardtelefonanrufs)

Hotels suchen

Hotel
Ankunft
Abreise
1 Zimmer; -- Nächte
Erwachsene
über 12 Jahre
Kinder
von 2 bis 12 Jahre.

Newsletter abonnieren


Schach und Bridge

Освен курортен комплекс, Албена се утвърди като мека на интелектуалните спортове като Шах и Бридж. Характерни за курорта са традиционните турнири по шахмат и бридж, които привличат хора от над 30 държави от целия свят.


Уникалната атмосфера на Албена, в съчетание със удобни климатизирани зали, се обединяват, за да създадат перфектните условия за развитието на тези интелектуални спортове. Залите разполагат както със пряка слънчева светлина, така и с изкуствено осветление, което позволява да играете по всяко време на годината и денонощието. Освен това залите са снабдени с професионално шахматно оборудване, удобни маси, столове и професионално обслужване от нашия персонал.

През 2011 година Албена бе любезен домакин на Европейското Шахматно първенство за младежи.

През 2012г. от 19 до 30 юни в к.к. Албена ще се проведе 30-тото юбилейно издание на Международният бридж фестивал Албена. За повече подробности за турнира вижте тук

Бриджът е една от най-древните игри по света. Играта на бридж е забавен и интелектуален спорт, който привлича различни хора от двата пола, от различни националности и възрастови групи. Бриджът е чудесен начин за забавление и тренировка на разума.


WELCHER VON DEN VORTEILEN VON ALBENA IST FÜR SIE AM WICHTIGSTEN?
Резултати
http://www.flamingotours.de/
http://primorskoclub.bg